Gruppe terapi

Gruppe terapi 

Gruppe dynamikker og samspil der udvikler og forandrer.

 

I gruppe terapi kan vi behandle mange forskellige emner. Dog er der emner hvor det er mere hensigtsmæssigt at gøre det i individuel terapi. Kommer der noget op i forløbet, som jeg mener hører til individuelt, så vil du opleve at jeg stopper dig nænsomt og vi kan tale sammen om det bagefter. 

 

I gruppen kan man lære af hinandens fortællinger og oplevelser. På den ene side kan det være en blid måde at komme i kontakt med det der er svært. Men det kan også være udfordrende fordi du kan påvirkes af hvordan andre agerer i det der sker. Man kan møde holdninger og fordomme som kan provokere, omend kan de også være en kilde til læring omrking dig selv, hvis vi behandler det sammen. 

 

I gruppe sammenhænge vil vi arbejde med ovenstående, omend min erfaring er at vi kun i gruppen kan gå så dybt som tilliden i gruppen tillader. Mit mål er altid at arbejde med at skabe et tillidsfuldt rum, men det er altid i samarbejde med gruppen og tilliden kan derfor kun blive så dyb som den enkelte tillader. 

 

Priser aftales særskilt

 

Afbudsregler:

Afbud eller ændring af session skal gøres så tidligt som muligt og senest 24 timer før. Afbud skal ske til mobil telefon (se under Kontakt mig) for at afbuddet gør sig gældende. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes fulde beløb for den bestilte session. Så husk derfor enelig at melde afbud i god tid. Hvis du har glemt din aftale eller bliver syg med kort varsel, så kan jeg tilbyde at tage samtalen over telefonen, så du stadig kan få gavn af den bestilte session. 

 

Ring på 4268 4984, eller mail på mettesina@mettesina.dk, og lad os få en uforpligtende samtale.

Når vi går ind i tomrummet,

så opløses smerten

- og vi får det tilbage, som vi tabte en gang

 

- Tove Hvid


inEssence v. Mette Sina