Supervision

Supervision - individuel og i gruppe


"Alt hvad der sker i relation mellem to mennesker er en kilde til læring - også i den professionele relation".

 

I den professionelle relation har vi en rolle vi skal agere i. Det betyder der ligger nogle forventniger til samarbejdet til begge i relationen. Det er ikke altid at de forventninger kan mødes på en harmonisk måde og det kræver ofte noget ekstra af den professionelle. Specielt når den profesionelle udsættes for verbale eller fysiske overgreb. Konfliktnedtrappende samtaleteknink er ikke altid nok og den profesionelle må derfor også værne om sig selv i mødet. Som professionel har man både sig selv med på arbejdet og skal samtidig agere i den profesionelle rolle. Det kan skabe indre konflikter i den profesionelle og det kan vi sammen arbejde omkring.

 

I gruppe sammenhænge vil vi arbejde med ovenstående, omend min erfaring er at vi kun i gruppen kan gå så dybt som tilliden i gruppen tillader. Det kan derfor i nogen sammenhænge være en fordel at have individuelle supervisions timer. Gruppen har dog den fordel at man ofte kan lære af hinandens historier og oplevelser.

 

Jeg tilbyder supervision til:

  • Psykoterapeuter og coaches
  • Sundhedspersonale, socialrådgivere, lærere og pædagoger
  • Ledere og studerende

 

Jeg er altid åben for nye muligheder så du/I er velkomne til at kontakte mig.

 

Priser aftales særskilt


Afbudsregler:

Afbud eller ændring af session skal gøres så tidligt som muligt og senest 24 timer før. Afbud skal ske til mobil telefon (se under Kontakt mig) for at afbuddet gør sig gældende. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes fulde beløb for den bestilte session. Så husk derfor enelig at melde afbud i god tid. Hvis du har glemt din aftale eller bliver syg med kort varsel, så kan jeg tilbyde at tage samtalen over telefonen, så du stadig kan få gavn af den bestilte session. 


Ring på 4268 4984, eller mail på mettesina@mettesina.dk, og lad os få en uforpligtende samtale. 


inEssence v. Mette Sina